Coloplastov Center za pomoč uporabnikom

Vabljeni, da se prijavite v Coloplastov Center za pomoč uporabnikom. Kako vam lahko pomagamo? Verjamemo, da je lahko prihod domov po operaciji stome zelo stresen in zahteven. Naučiti se morate veliko o negi in oskrbi vaše stome. V ta namen je Coloplast osnoval Center za pomoč uporabnikom, kjer vam pomagamo, da se po operaciji stome čimprej vrnete v običajni ritem svojega življenja. Več o Coloplastovem centru za pomoč uporabnikom

V osebnem pogovoru z vami vam nudimo:

-       Nasvete o pripomočkih

Pomembno je, da dobite kar največ informacij o svojem stanju in pripomočkih, ki jih uporabljate. Še posebej so te informacije dragocene v obdobju po odpustu iz bolnišnice, saj se boste tako najlažje in najhitreje prilagodili novemu stanju in naučili pravilno uporabljeti pripomočke, hkrati pa izognili posledicam zaradi nepravilne uporabe le-teh.

-       Informativni pogovor s svetovalcem

Odgovorimo vam na vsa vaša vprašanja, povezana z nego kože okrog stome, pravilnim načinom prehrane, spremenjenim življenjskim slogom in vam damo nasvete, kako na potovanju. V kolikor potrebujete zdravstveni nasvet o svojem zdravstvenem stanju ali spremembi zdravstvenega stanja, pa vas napotimo, da se posvetujete z zdravstvenim osebjem.

-       Prave informacije ob pravem času

Zagotavljamo vam, da boste vedno dobili sveže informacije o novih temah in novih izdelkih.

Po prijavi lahko koristite naše storitve na brezplačni telefonski številki 080 1007.

Pokličite nas in po posvetu vam bomo poslali brezplačne vzorce pripomočkov, ki jih želite preizkusiti, na dom.

Prisluhnemo vašim potrebam in se odzovemo. Naše poslanstvo je olajšati vaše življenje.

Zapri

               

Olajšamo vam življenje

Coloplast razvija izdelke in storitve, ki lajšajo življenje ljudem z zdravstvenimi stanji, ki so izjemno občutljive in zasebne narave. V sodelovanju z uporabniki naših izdelkov ustvarjamo rešitve, ki ustrezajo njihovim individualnim, osebnim potrebam. Temu pravimo intimna zdravstvena oskrba.

Ukvarjamo se z nego in oskrbo stome, urologijo, oskrbo inkontinence, nego in oskrbo ran in kože. Delujemo na globalni ravni in zaposlujemo več kot 11.000 ljudi.

 

Več o družbi Coloplast

Različica za računalnik