O družbi Coloplast

Coloplast razvija izdelke in storitve, ki lajšajo življenje ljudem z zdravstvenimi stanji, ki so izjemno občutljive in zasebne narave. V sodelovanju z uporabniki naših izdelkov ustvarjamo rešitve, ki upoštevajo njihove posebne potrebe. Temu pravimo intimna zdravstvena oskrba.


Ukvarjamo se z nego in oskrbo stome, urologijo, oskrbo inkontinence, ter nego in oskrbo ran in kože. Delujemo na globalni ravni in zaposlujemo več kot 11.000 ljudi.

Coloplast v Sloveniji

Coloplast A/S, Podružnica Ljubljana se nahaja v Ljubljani,

na Železni cesti 16, v bližini Gospodarskega razstavišča.

V Sloveniji smo kot podružnica prisotni od januarja 1999.

Na voljo smo vam na telefonski številki: 01 280 75 30,

fax-u: 01 280 75 32 ali na e-naslovu slovenia@coloplast.com

Danes so naša področja delovanja nega in oskrba stome, oskrba inkontinence, ter nega in oskrba rane. Na vseh teh področjih nas vodita predanost in strast medicinske sestre Elise Sørensen. Po njenem vzoru tesno sodelujemo z uporabniki naših izdelkov in ustvarjamo rešitve, ki predstavljajo odziv na njihove posebne potrebe, kar imenujemo tudi intimna zdravstvena oskrba. Tako smo tudi osnovali Coloplastov Center za pomoč uporabnikom, kjer vam pomagamo da se po operaciji stome čimprej vrnete v običajni ritem svojega življenja. Coloplastov Center za pomoč uporabnikom vam je na voljo na brezplačni telefonski številki: 080 1007.

 

Naše izdelke uvažata in distribuirata:

Sanolabor d.d., Leskoškova 4, 1000 Ljubljana, telefon: 01 585 42 11, splet: www.sanolabor.si

Kemofarmacija d.d., Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana, telefon: 01 470 98 00, splet: www.kemofarmacija.si

Različica za računalnik