Pravna obvestila

Z uporabo tega spletnega mesta soglašate s pravnimi obvestili in politiko piškotkov. Če ne soglašate, spletnega mesta ne uporabljajte. Skupina Coloplast si pridržuje pravico, da kadar koli in iz kakršnega koli razloga izbriše, spremeni ali dopolni vsebino tega spletnega mesta brez predhodnega obvestila. Upravitelj in lastnik spletnega mesta je Skupina Coloplast z glavnim sedežem na Danskem. Skupina Coloplast spletno mesto ureja za vas. Po spletnem mestu lahko brskate po mili volji. Gradivo na spletnem mestu lahko prenesete le za nekomercialno uporabo, pod pogojem, da ohranite avtorske pravice, blagovno znamko in druga zaščitena obvestila nedotaknjena. Vsebin tega spletišča, vključno z besedili, slikami, zvočnimi in video gradivi, ni dovoljeno kakor koli kopirati, razmnoževati, objavljati, nalagati na spletna mesta, pošiljati, prenašati ali distribuirati za javne ali komercialne namene brez pisnega dovoljenja Skupine Coloplast. Stopite v stik s Pravno službo.


Izdelki družbe Coloplast

Prikazani izdelki morda niso na voljo v vseh državah ali pa so znani pod drugim imenom. Navodila za uporabo se v posameznih državah lahko razlikujejo. Pred uporabo se vedno posvetujte s strokovnim zdravstvenim delavcem in preberite navodila, priložena v embalaži.


Varstvo podatkov

Osebni podatki se zbirajo le med postopkom registracije. Preberite Izjavo o dovoljenju. E-poštni naslovi se uporabljajo le za posredovanje zahtevanih informacij. To spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletišč. Skupina Coloplast ne odgovarja za prakso varovanja zasebnosti ali vsebino takšnih spletnih mest. Na nekaterih spletnih mestih Skupine Coloplast boste našli forume, oglasne deske in/ali novičarske skupine. Ne pozabite, da vsi podatki, razkriti na teh območjih, postanejo javni, zato morate biti pri razkrivanju osebnih podatkov previdni. To spletno mesto ima varnostne ukrepe za zaščito pred izgubo, zlorabo in spreminjanjem podatkov pod našim nadzorom. 


Avtorske pravice

Če ni drugače navedeno, je vse, kar vidite in preberete na tem spletnem mestu, zaščiteno z avtorskimi pravicami in se lahko uporablja le v skladu s pričujočimi pravnimi obvestili. Skupina Coloplast ne zagotavlja ali trdi, da z uporabo gradiv, prikazanih na tej strani, ne boste kršili pravic tretjih oseb, ki niso v lasti Skupine Coloplast oziroma niso njena pridružena podjetja. Slike so v lasti Skupine Coloplast ali pa so uporabljene z njenim dovoljenjem. Ne vi ne kdor koli, ki ste ga sami pooblastili, nima dovoljena za njihovo uporabo, razen če tega posebej ne dovoljujejo pričujoča pravna obvestila. Vsaka nedovoljena uporaba slik lahko pomeni kršitev zakonov o avtorskih pravicah, blagovnih znamkah, zakonov o zasebnosti in obveščanju javnosti ter predpisov in zakonov o komunikacijah.


Elektronska pošta

Skupina Coloplast oziroma njena pridružena podjetja nobenega sporočila ali gradiva, ki ga prenesete na spletno mesto z elektronsko pošto ali kako drugače, vključno s podatki, vprašanji, komentarji, predlogi ali podobnim, ne bodo obravnavala kot zaupno in avtorsko zaščiteno v skladu s tem odstavkom. Izrecno se odpovedujete zaupnosti v zvezi s takšnim gradivom in Skupini Coloplast oziroma njenim podružnicam podeljujete brezplačno licenco za zbiranje in uporabo katerega koli takšnega gradiva v kateri koli namen, kar brez omejitev vključuje razmnoževanje, objavljanje, prenos, posredovanje, radijsko ali televizijsko prenašanje in obveščanje. Poleg tega je Skupini Coloplast dovoljeno, da zbira in uporablja vse zamisli, koncepte, strokovna znanja in izkušnje ali tehnike, ki so vključene v katero koli sporočilo, ki ga pošljete spletnemu mestu, v kateri koli namen, kar brez omejitev vključuje razvoj, proizvodnjo in trženje izdelkov z uporabo takšnih podatkov.


Podatki na spletnem mestu

Po najboljših močeh se trudimo, da na spletno mesto vključimo točne in najnovejše informacije. Kljub temu pa Skupina Coloplast ne jamči za natančnost podatkov oziroma ne podaja stališč glede točnosti informacij. Skupina Coloplast ne prevzema odgovornosti za kakršne koli napake ali izpuste v vsebini tega spletnega mesta. Podatki na tem spletišču niso nadomestilo za zdravstveno oskrbo. Če imate, ali sumite, da imate zdravstvene težave, se vedno posvetujte s strokovnim zdravstvenim delavcem.


Blagovne znamke in logotipi

Blagovne znamke in logotipi na tem spletnem mestu so last Skupine Coloplast. Nič na spletnem mestu se brez pisnega dovoljenja Skupine Coloplast ali tretje osebe, ki bi lahko posedovala blagovne znamke, prikazane na spletnem mestu, ne implicitno in ne po načelu prekluzije ali kakor koli drugače ne razlaga kot podelitev licence ali pravice za uporabo katere koli blagovne znamke na spletnem mestu.


Povezave

Na tem spletnem mestu lahko najdete povezave s spletišči, ki niso pod nadzorom Skupine Coloplast. Te povezave vam ponujamo v vednost. Skupina Coloplast ne prevzema odgovornosti za vsebino takšnih spletnih mest in ne odgovarja za kakršno koli škodo ali poškodbo, ki je posledica vsebin katerega koli drugega spletnega mesta. Podpiramo pa povezave na to spletno mesto. Hiperpovezavo do tega spletnega mesta lahko vzpostavite, če povezava ne navaja ali namiguje na sponzorstvo ali overitev vašega spletnega mesta s strani Skupine Coloplast ali katere od njenih podružnic. Prav tako ne smete vključiti kakršne koli intelektualne lastnine ali avtorsko zaščitenega gradiva na tem spletnem mestu kamor koli drugam.


Stopite v stik s Skupino Coloplast

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s pravnimi vidiki, praksami tega spletnega mesta ali vašim odnosom do tega spletišča, se obrnite na pravno službo Skupine Coloplast.

Različica za računalnik