Poslanstvo: Ljudem z osebnimi zdravstvenimi potrebami želimo olajšati življenje

Coloplast razvija izdelke in storitve, ki lajšajo življenje ljudem z zdravstvenimi stanji, ki so izjemno občutljive in zasebne narave. Ta zdravstvena stanja so pogosto povezana s travmami in stigmatizacijo. Bolj je stanje intimno, bolj se je treba zbližati s strankami, razumeti njihov svet in razvijati rešitve, ki upoštevajo njihove posebne potrebe. Temu pravimo intimna zdravstvena oskrba.

 

Naša izjava o poslanstvu: Ljudem z osebnimi zdravstvenimi potrebami želimo olajšati življenje

To lahko dosežemo s poglobljenim odnosom do strank. Da bi bolje razumeli potrebe, posamezniku prisluhnemo in se odzovemo z iskanjem novih načinov, kako bi lahko stvari izboljšali skupaj. Smo vodilno podjetje, saj smo prvi, ki najboljše ideje v obliki medicinskih pripomočkov in storitev zelo hitro predstavimo na trgu. 

Osredotočamo se na zelo osebna in zasebna zdravstvena stanja. Naša strast do tega, da spreminjamo življenja ljudi, je tisto, kar nas združuje in vodi na naši poti. Kultura našega podjetja odseva visoke ambicije, za njihovo doseganje pa uporabljamo ves potencial zaposlenih, ki je na voljo.
Pri vodenju cenimo širšo odgovornost – odgovornost do okolja, družbe in delničarjev, pri svojem delovanju pa si prizadevamo biti vedno verodostojni.

Vrednote

Naše vrednote opredeljujejo način, kako razmišljamo ter delujemo kot posamezniki in kot podjetje.

 

Poglobljen odnos

Poglobljen odnos

V podjetju stremimo k vzpostavitvi poglobljenih odnosov z vsemi strankami – tako končnimi uporabniki kot zdravstvenimi delavci. Kaj nam pomeni poglobljen odnos?
Zapri

Poglobljen odnos

Kaj pomeni našim strankam?

Coloplast razvija izdelke in storitve, ki lajšajo življenje ljudem z zdravstvenimi stanji, ki so izjemno občutljive in zasebne narave.

Bolj je stanje intimno, bolj se je treba zbližati s strankami, da bi lahko našli rešitve, ki upoštevajo njihove potrebe. Stremimo k vzpostavitvi poglobljenega odnosa z vsemi strankami – tako končnimi uporabniki kot zdravstvenimi delavci.

Za tak odnos je potrebno znati prisluhniti, pokazati sočutje in ustrezno ukrepati. 

 

... In kaj to pomeni nam?

Približevanje strankam in razumevanje njihovih potreb je vodilno načelo pri vsem, kar počnemo. Odgovorni smo za to, da prisluhnemo in se odzovemo na njihove potrebe.

Tako vodilo pa velja tudi za naše medsebojne odnose. Cenimo odprt in odkrit dialog, zato da lahko razumemo, kaj nas motivira in vodi kot posameznike in kot podjetje.

S poglobljenimi odnosi pri Coloplastu ustvarjamo skupinsko kulturo, kjer smo pomembni »mi« kot celota. Drug drugega poslušamo in delamo vse, kar je v naši moči, da bi bilo delo v službi lažje.

Zapri
Strast

Strast

Pri Coloplastu smo temu cilju predani z vso strastjo. Kaj nam pomeni strast?
Zapri

Strast

Kaj pomeni našim strankam?

Eden najboljših občutkov je takrat, ko se zavedaš, da si nekomu drugemu pomagal izboljšati življenje. Pri Coloplastu smo temu cilju predani z vso strastjo. 

Strast nas motivira pri iskanju novih načinov, kako bi stvari lahko izboljšali skupaj. Prav tako ustvarja občutek nujnosti, da bi plod najboljših zamisli čim hitreje posredovali tistim, ki jih potrebujejo.

 

... In kaj to pomeni nam?

Naša največja nagrada je prispevek h koreniti spremembi v življenju ljudi, ki uporabljajo naše izdelke. Pripravljeni moramo biti stopiti korak dlje. Naša strast do tega, da spreminjamo življenja ljudi, je tisto, kar nas med seboj združuje in ločuje od konkurence.

Strast nas motivira pri iskanju novih načinov, kako bi stvari lahko izboljšali skupaj. Navdihuje nas, da najboljše zamisli hitro predstavimo na trgu. Strast potrebujemo, da ustvarimo delovno vzdušje, ki je polno izzivov, ki nas navdihuje in ki nam omogoča, da uživamo v svojem delu.  

Zapri
Spoštovanje in odgovornost

Spoštovanje in odgovornost

Spoštovanje do sočloveka in sveta, ki nas obkroža, je vedno v središču kulture družbe Coloplast. Kaj nam pomenita spoštovanje in odgovornost?
Zapri

Spoštovanje in odgovornost

Kaj pomeni našim strankam?

Spoštovanje in odgovornost sta temelj poglobljenih odnosov s strankami. Biti moramo pošteni in odprti ter pokazati verodostojnost v vsem, kar počnemo. Globoko spoštujemo osebno in zasebno naravo zdravstvenih stanj, s katerimi se srečujejo končni uporabniki.

Naša odgovornost ni, da se zgolj osredotočimo na iskanje medicinskih rešitev, ampak tudi da najdemo načine, kako omiliti posledice travm in zmanjšati vpliv stigmatizacije, povezane s temi stanji.

 

... In kaj to pomeni nam?

Spoštovanje do sočloveka in sveta, ki nas obkroža, je vedno v središču kulture družbe Coloplast. 

 Pri družbi Coloplast je vsak odgovoren za svoje odločitve in dejanja. Kot vodilni na trgu smo svojo odgovornost vzeli resno, saj z vsem, kar počnemo, kažemo spoštovanje do okolja, družbe in etičnih vprašanj.

Zapri
Različica za računalnik